Feestavond i.v.m. eerste lustrum!

Door FCT Reggestreek op 1 januari 2017

Beste leden,

In april van dit jaar is het al weer 5 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben de afgelopen jaren mooie dingen weten te realiseren. We hebben een redelijke trouwe groep van ca. 90 supporters die elke thuiswedstrijd met de bus afreist naar Enschede. We laten hiervoor twee bussen lopen met als opstapplaatsen Haarle en Nijverdal resp. Hellendoorn en Hulsen.

Het ledenaantal zit al enige tijd boven de 200 en aan het begin van dit jaar staat de teller zelfs op 225. We organiseren leuke activiteiten buiten de thuiswedstrijden om. Ook is het mogelijk om via onze vereniging kaarten te kopen voor uitwedstrijden en we proberen – vaak samen met andere verenigingen – om hiervoor vervoer te regelen. Een keer per jaar organiseren we zelf een reis naar een uitwedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Traditioneel is dat Heerenveen uit, maar in het speelschema van het lopende seizoen kwam deze wedstrijd net te vroeg om dit goed te kunnen organiseren. Dat werd PSV uit en ook dat was een succesvolle editie. Zie het recente nieuwsbericht hierover.

Kortom, genoeg reden om met zoveel mogelijk leden en mogelijke introduces een feestje te vieren. Dat doen we op zaterdag 25 maart 2017. Houd deze datum alvast vrij in je agenda. Uiteraard volgen nog meer details en de mogelijkheid om je op te geven.

Groeten,

Bestuur FCT Reggestreek