Zaterdag 5 november 2016 PSV – FC Twente

Door FCT Reggestreek op 15 december 2016

Normaliter waren we met onze leden richting het Hoge Noorden vertrokken voor de traditionele uitwedstrijd tegen Heereenveen. Echter, het liep in 2016 allemaal net ietsje anders. Vanwege het speelschema hebben wij als FCT Rreggestreek besloten om deze keer nog een paar kilometers meer te maken en naar Eindhoven af te reizen. Onze keuze leek aardig in de smaak te vallen, want in totaal kwamen we op 75 aanmeldingen. Fantastisch dat zoveel leden zich hebben aangemeld om onze jongens flink aan te moedigen. Dit hield wel in dat we alles goed moesten regelen, twee bussen, genoeg drinken en uiteraard ook wat te eten voor onderweg.

Om 16:15 uur waren de supporters uit Hulsen, Hellendoorn en Haarle bij café De Kachel. Snel checken of iedereen er is en gaan. De sfeer zat er al snel goed in bij beide bussen en de geur van de gehaktballen was niet te missen. Bij Arnhem konden we gelukkig een stop maken om nog een paar leden op te pikken en om te eten uiteraard. De bus mocht bijna niet verlaten worden zonder dat er eerst schnaps gedronken werd. Na deze korte pitstop was het nog een stukje rijden, maar met dank aan onze chauffeurs waren we mooi op tijd bij het stadion.

We werden als supporters verwend door de jonge jongens op het veld! Want wat was het een mooie wedstrijd om bij te wonen, er had zelfs nog meer in gezeten. De 1-1 eindstand was ook een goede voor de sfeer in de bus. Op de terugweg hebben we nog een mooie verloting gehad, hapjes en halve haring. We kunnen dus rustig stellen dat het eten en drinken goed is gelukt deze dag! Het was een mooie avond en we zijn ook blij dat Annauf (fotograaf Annemarie Aufderhaar: https://www.facebook.com/Annauf-971332972946834/photos/?tab=album&album_id=1144344142312382) is mee geweest om dit allemaal vast te leggen! Hopelijk is ons volgende uitje weer net zo’n succes!